HR  ↓

SMARTEVERYTHING

Efikasnije i brže uz pomoć moderne tehnologije

Business Intelligence

Razvijamo tehnologiju s kojom je proces pretvaranja podataka u informacije brži. Gušenje u šumi podataka i mukotrpno preslagivanje spreadsheetova je prošlost. Analitičari se konačno bave pametnim analizama i predlaganjem poslovnih odluka. Menadžeri štede dragocjeno vrijeme jer dobivaju kvalitetnu, pouzdanu i jasnu podlogu za upravljanje. Podaci su vrijednost, informacija je moć.
Saznaj više

GIS - Pametno raspolaganje prostorom

Naše GIS rješenje otkriva pravu moć vaših podataka. Bilo da se radi o prostornom planiranju, infrastrukturi i imovini Grada ili podacima prikupljenim iz raznih senzora, dobit ćete alat koji vas u trenu svrstava među pametne gradove. Na jednostavnoj interaktivnoj karti dostupne su sve Gradu važne informacije na temelju kojih možete efikasno upravljati prostorom i donositi ispravne poslovne odluke. Zahvaljujući našem rješenju, znatno ćete ubrzati svakodnevne poslove, smanjiti troškove i povećati vlastite prihode.
Preuzmi brošuru

Internet of Things

Stvaranje modernog urbanog prostora imperativ je osvještenih svjetskih gradova današnjice. Tehnologija povezanih uređaja centralna je okosnica novih ideja i inovacija koje preplavljuju svijet. Val transformacije je već krenuo, pridružite se i vi.
Koristimo tehnologije Interneta stvari u izgradnji mreže povezanih uređaja čiji se podaci prikupljaju i analiziraju u realnom vremenu te donose pravu revoluciju u razradi ideje pametnog grada. Senzori, alarmi i mjerači u svim područjima vaše nadležnosti (komunalna infrastruktura, javna rasvjeta, parking, zbrinjavanje otpada, zaštita okoliša, promet) - svaki od njih šalje neznatne i naoko nevažne podatke, ali kad se skupe, analiziraju i vizualiziraju, stvorili smo pametni grad u pravom smislu te riječi.
Saznaj više

Rješenja za gradove

Zamislite grad koji djeluje poput živog organizma, grad koji ima dinamičan odnos sa svojim građanima i kontinuirano reagira na njihove potrebe. Grad koji pametno upravlja svojim resursima. To je za nas savršena definicija Pametnog grada.
Uz takvu smo viziju razvili niz inovativnih rješenja koja danas koristi 40 lokalnih jedinica - gradova, općina i županija.
Pogledaj smart rješenja
Copyright © Coin d.o.o. 2019 All Rights Reserved